Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Kids & Teens - BVC Teens

BVC KIDS & TEENS 8-17

BVC Kids & Tieners 8 - 17

Berlitz biedt een webgebaseerd taalprogramma voor kinderen en jongeren aan, met daarin een speciale plaats voor live online leren. Het programma combineert de meest geavanceerde informatietechnologie met de kracht van de efficiënte Berlitz Methode en ons aantrekkelijke Berlitz Kids leerplan, dat aangepast is aan de leeftijd van de kinderen. Op deze manier zal uw kind snel en gemakkelijk in zijn of haar nieuwe taal leren spreken, luisteren en denken.

Berlitz Kids Tutoring ontwikkelt concrete taalvaardigheden voor studenten tussen 8 en 17.

Onderzoek heeft aangetoond dat een talenstudie een positief effect heeft op de resultaten van kinderen op een standaardtest. Kinderen die talen leren, hebben in het algemeen een rijkere verbeelding, kunnnen beter abstract denken en zijn flexibeler in hun denkprocessen.

Programma's speciaal ontworpen om zich te richten op de individuele behoeften en persoonlijke doelstellingen van elk kind. Ze ontwikkelen concrete taalvaardigheden voor studenten tussen 8 en 17. Alle programma's worden via de Berlitz Virtual Classroom door uitstekend opgeleide native speakers onderwezen.

Dit is meer dan zomaar een internet leerprogramma. Met Berlitz krijgt u :

  • Live lessen met een native speaker via het internet, vanuit het comfort van uw eigen woning, waardoor het niet nodig is om zich te verplaatsen of het talencentrum te bezoeken.
  • Gratis instaptoets.
  • Niveau's van beginner ( A1) tot tussenniveau ( B1)
  • Kleurrijke en leerrijke lesmaterialen die werden ontwikkeld in samenwerking met National Geographic.
  • Opgenomen lessen die de student kan bewaren om ze later te herhalen.

U heeft enkel een computer of een laptop nodig, alsook een goede internetverbinding en een koptelefoon.

PROGRAMMA

  • Privélessen
  • Van 8 tot 11 jaar : Berlitz Global Adventure
  • Van 12 tot 17 jaar : Time Zones

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):