Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
International Camps

Internationale kampen

De sleutel tot succes in een globaliserende wereld

Het spreekt voor zich dat de kennis van vreemde talen een belangrijke sleutel tot succes is in een steeds verder globaliserende wereld, maar dit is niet alles. Het zich inleven in en het aanvaarden van diverse levensgewoontes en manieren van denken zijn even essentieel. Berlitz is ervan overtuigd dat jongeren deze vaardigheden het best kunnen verwerven door naar het buitenland te gaan en deze kennis op te doen in levensechte ervaringen in een andere cultuur.

De internationale kampen die Berlitz organiseert, zijn speciaal ontworpen progamma's in het buitenland zowel tijdens de zomer als tijdens de winter. Tieners van over de hele wereld ontmoeten elkaar en delen hun verschillen en hun cultuur. Zo verbreden zij niet alleen hun horizonten, maar verrijken ze hun taalkennis om later als wereldburger door het leven te gaan.

Waarom zijn onze kampen zo uniek ?

De internationale kampen van Berlitz bieden een perfecte combinatie van leren en een waaier van stimulerende en motiverende activiteiten.

Wat zijn de pluspunten van deze internationale kampen ?

  • Verbeteren en vervolmaken van de taalkennis
  • Zich de communicatie-, interview- en presentatietechnieken eigen maken
  • De kans krijgen om vrienden te maken uit alle hoeken van de wereld
  • Zich openstellen voor andere culturen
  • Deelnemen aan allerlei leuke activiteiten
  • Zich volledig onderdompelen in een taalbad
 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):