Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Company Service

Bedrijfsservices

Onder andere opleidingsadvies

Zoals u weet slagen in deze geglobaliseerde wereld enkel zij die de taal van hun zakenpartners beheersen en hun cultuur begrijpen. Daarom biedt Berlitz uw onderneming een heel bijzondere dienst. U vertelt ons gewoon welke taaldoelstellingen u en uw medewerkers willen bereiken, en wij zorgen voor de rest: vakkundig, efficiënt en succesvol.

Behoefteanalyse

Eerst en vooral wordt er een analyse gemaakt van de persoonlijke behoeften door onze adviseurs. De taaldoelstellingen, de opleidingsinhoud en het opleidingsbudget worden vervolgens gebaseerd op deze analyse.

Beoordeling

Zodra uw doelstellingen zijn bepaald, zal een speciaal opgeleid team uw werknemers in het relevante Berlitz-talencentrum ontvangen. Ze zullen worden getest, zodat iedereen in het juiste Berlitz-niveau kan starten. Een mondelinge beoordeling zal aspecten zoals woordenschat, vlotheid, het gebruik van uitdrukkingen en grammatica controleren. Schriftelijke of onlinebeoordelingen zijn mogelijk op aanvraag.

Creatie van een concept

Op basis van de behoefteanalyse zullen wij een gedetailleerd opleidingsconcept uitwerken voor u, met gedetailleerde informatie over onder andere het startniveau, de omvang van de opleiding, de frequentie, de leerinhoud en de opleidingsdoelstellingen.

Integratie van gespecialiseerde woordenschat

Elke onderneming heeft haar eigen gespecialiseerde woordenschat. Deze wordt uiteraard geïntegreerd in de volledige opleiding, als u dit wenst.

Volledige transparantie

Wij zorgen te allen tijde voor een volledige transparantie in verband met alle behandelde leereenheden en de opgelopen kosten. Voortdurend geüpdatete aanwezigheidsverslagen en een eindevaluatieverslag voor elke deelnemer vinden wij vanzelfsprekend. U vraagt ze gewoon aan op het einde van een leerunit.

De leervooruitgang opvolgen

Om alle deelnemers de mogelijkheid te geven om te controleren wat ze hebben geleerd, bieden wij hen een taaltest aan, na de beëindiging van de cursus. Op aanvraag bieden wij ook internationale tests aan, zoals TOEFL, TOEIC, ...

Feedback

Elke deelnemer krijgt de mogelijkheid om feedback te geven aan het einde van een leersegment. De inhoud van de feedbackformulieren kan op aanvraag worden aangepast aan de vereisten van uw onderneming.

Certificaat

Aan het einde van het programma ontvangt elke student een certificaat met vermelding van de cursus die hij voltooide, de graad die hij heeft bereikt en zijn mondelinge prestaties tijdens de cursus.

 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):