Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Berlitz Method®

The Berlitz Method®

De Berlitz Methode® - ondergedompeld vanaf het begin

Taalstudenten overal ter wereld zijn laaiend enthousiast over de Berlitz Methode®. Of u om zakelijke of privéredenen een taal wilt leren: levendig, actief leren met Berlitz is een van de meest succesvolle methodes om doeltreffend en plezierig een taal te leren.

Al onze cursussen zijn gebaseerd op de volgende grondslagen van de Berlitz Methode®:

De behoeften van de cursusdeelnemers staan centraal

Wij voeren een duidelijke analyse uit van uw behoeften, namelijk wat uw doelstellingen zijn, welke situaties u wilt beheersen en welke vaardigheden u nodig heeft. Dit betekent dat de lessen precies zijn aangepast aan uw persoonlijke taaldoelstellingen.

Spreek en denk van begin af aan in uw doeltaal

Door de nieuwe taal voortdurend te gebruiken en door de interactie met de moedertaalsprekende docent en de medestudenten wordt u onmiddellijk helemaal ondergedompeld in uw nieuwe taal. U leert sneller en uw leervooruitgang ligt beduidend hoger dan bij tweetalig onderwijs.

Zeer hoog percentage spreektijd

De dialoog vormt de kern van het taalonderwijs van Berlitz. Enkel deze actieve, levendige leermethode garandeert dat u snel en zonder remmingen in uw nieuwe taal kunt communiceren.

Doelgericht onderwijs

Om een goed evenwicht te bereiken tussen vloeiend spreken en zich accuraat uitdrukken, bieden wij u de mogelijkheid om vrij met de taal om te gaan. Terwijl u dat doet, geven wij u tips en suggesties over hoe u een en ander kunt verbeteren. Zodoende krijgt u het nodige zelfvertrouwen om de taalstructuren correct te gebruiken en de taal vlot te leren spreken.

Intuïtieve grammatica

De grammatica wordt zodanig gecorrigeerd dat er een evenwicht ontstaat tussen accuraatheid en vloeiend spreken. Saaie grammaticaoefeningen behoren tot het verleden. In plaats daarvan leert u de grammatica correct te gebruiken door de taal actief te spreken, "intuïtief" zogezegd.

Adequaat leren

Met behulp van praktische oriëntatiemiddelen zoeken we tijdens de lessen samen uit hoe u het liefst leert en ook hoe u het meest effectief leert. Uw persoonlijke leerstrategie wordt zodoende onderdeel van de cursus. De keuze van cursusmaterialen gaat volgens hetzelfde principe en is gebaseerd op wat u nodig heeft.

Van niemand wordt teveel of juist te weinig gevraagd tijdens onze cursussen; alle studenten worden altijd bij de lessen betrokken al naar gelang hun persoonlijke leerniveau. Dat staat garant voor een snelle vooruitgang en dus een sterke motivatie. De tien Berlitz-niveaus vormen de optimale basis om precies in de juiste cursus te starten. Hiermee kan uw taalpotentieel precies worden ingeschat.

 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):