Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Testimonial

Getuigenissen

In verband met Total Immersion®:

Michel Nieto is Chief Executive Officer van Baume & Mercier, Zwitserland, en reist jaarlijks naar meer dan 60 landen.

"Als Berlitz een programma had voorgesteld waarbij ik twee of drie dagen per week lessen zou moeten bijwonen, dan zou mij dat nooit gelukt zijn. Het Total Immersion®-programma biedt mij de mogelijkheid om enige maanden van tevoren twee of drie dagen in mijn agenda te reserveren zodat ik mij zonder afleiding volledig kan concentreren op het verbeteren van mijn Engels. Ik heb voor Berlitz gekozen omdat ik vooral mijn mondelinge taalvaardigheid wil verbeteren en er onderwerpen aan bod komen die mij interesseren. Ik vind mijn accent goed genoeg, maar ik wil wél perfect Engels leren spreken."

In verband met Privé onderwijs:

Marco Tümmler, Sales Director bij Siemens Household Appliances (Baden-Württemberg)

Een uiterst individuele taalopleiding, perfect afgestemd op mijn persoonlijke behoeften.

Een ijzonder grote mate van flexibiliteit, ook bij het maken van afspraken op korte termijn.

Creatieve en bijzonder deskundige docenten met een positieve houding.

Gebruik van bijzonder praktisch en bovenal zeer modern en actueel lesmateriaal, waarbij ook complexe en moeilijke zakelijke onderwerpen aan bod komen.In verband met Groepsonderwijs voor ondernemingen:

Björn Kleinhans, Human Resources Development Shell Deutschland Oil GmbH
"Wij hebben om verschillende redenen voor Berlitz gekozen. Berlitz biedt professionele taalopleidingen die beantwoorden aan internationale normen en heeft vestigingen over de hele wereld. Het weldoordachte Berlitz-programma, het evaluatiesysteem en de gepersonaliseerde cursusinhoud (in ons geval de technische aspecten van human resources) hebben ons volledig overtuigd. Onze jarenlange samenwerking met Berlitz is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een uitstekende dienstverlening."

In verband met Virtual Classroom:

Tracy Woodruff, Training Manager, Lilly Critical Care Europe

"Het Berlitz Virtual Classroom-programma (BVC) was van doorslaggevend belang bij onze keuze voor Berlitz. Het BVC-programma voldeed onmiddellijk volledig aan onze vereisten en zelfs in die mate dat we niet eens overwogen hebben om met andere aanbieders van taalopleidingen in zee te gaan.
Onze medewerkers die de lessen in het BVC-programma tot het einde hebben gevolgd, zijn onverdeeld positief over het medium, de interactieve mogelijkheden en het gemak van online studeren."  

Daniel Warnholtz, Procter & Gamble België
"Gezien mijn werkbelasting heb ik altijd een overvolle agenda en daarom wou ik absoluut mijn taalopleiding op mijn kantoor volgen. Het Berlitz Virtual Classroom-programma leent zich daar uitstekend voor. Daar komt nog bij dat ik, indien nodig, de les gewoon kan uitstellen tot 's avonds.
Het systeem is bijzonder stabiel en ik kon van begin af aan rekenen op deskundige ondersteuning tijdens de installatie en op een uitstekende begeleiding van Berlitz bij het gebruik ervan. Ook de communicatie met de docent verliep zeer goed, omdat we het grootste deel van de tijd werkelijk in een actieve dialoog verwikkeld waren.

Ik wil vooral mijn woordenschat uitbreiden en in zo weinig mogelijk tijd leren hoe ik mij in een nieuwe taal verstaanbaar kan maken. Het Berlitz Virtual Classroom-programma is hiervoor een fantastisch programma."

Jürgen Becker, Vice President Billing & Collection, benadrukt het volgende: "Zakelijke flexibiliteit houdt voor ons in dat wij onze klanten willen ondersteunen bij het uitbouwen van hun onderneming, zowel nationaal als internationaal. Het is daarom belangrijk dat wij in staat zijn om op internationaal niveau met klanten te communiceren. Deze premisse geldt niet alleen voor de vertegenwoordigers van de afdeling Klantenzorg, maar voor de gehele onderneming. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om hun taalvaardigheid verder te ontwikkelen. Onze partner Berlitz helpt ons hierbij."Honderddrieëntwintig medewerkers in 21 groepen op onze locatie in Göppingen, dit is inclusief de externe vestigingen in Bonn en Darmstadt, volgen de Berlitz-taalopleidingen om Engels te leren. Zij genieten onderwijs op hun niveau en krijgen in kleine groepjes les van deskundige Berlitz-taaldocenten  over bedrijfsgerelateerde onderwerpen, waarbij zij hun kennis onmiddellijk in praktijk kunnen brengen." 

Vijf vragen aan een tevreden klant:

Guido Ruiz, DuPont de Nemours, European HR Advisor


1. Mr Ruiz, kunt u ons vertellen op welk gebied u werkzaam bent en waar u precies verantwoordelijk voor bent?
"Ik ben European HR Advisor bij DuPont de Nemours en ik ben verantwoordelijk voor de scholing van medewerkers op niet-technische gebieden."
2. Maakte uw onderneming gebruik van de diensten van een ander bedrijf, voordat ze voor de taalopleidingen van Berlitz koos?"Ja, we hebben met andere taleninstituten samengewerkt. Deze instituten beschikten echter niet over een uniform onderwijssysteem en waren niet in staat om onze medewerkers overal in Duitsland les te geven." 
3. Waarom hebt u voor Berlitz gekozen?
"Het brede aanbod van talen en onderwijsvormen en het uniforme onderwijsconcept waren voor ons van doorslaggevend belang. Berlitz beschikt bovendien over de beste docenten in Duitsland en bood precies die inhoud die we vooraf hadden besproken. Dat is gewoonweg fantastisch en garandeert ons een hoge return on investment." 
4. Over welke onderwijsprogramma's gaat het en hoeveel personen volgen een opleiding?
"Wij trainen hoofdzakelijk groepen binnen het bedrijf. Daarnaast organiseren wij echter ook workshops, individuele opleidingen, intensieve cursussen en open cursussen. In heel Duitsland volgden in één jaar tijd ongeveer 800 medewerkers in totaal meer dan 10.000 lessen." 
5. Wat bevalt u het meest aan de opleidingen van Berlitz?
"Het weldoordachte lesmateriaal op maat, en de combinatie van lessen in een klasomgeving en online cursussen zijn in ons geval bijzonder effectief. En het feit dat wij als onderneming dankzij de uniforme testen en de vooruitgangsrapporten de vaardigheden van onze medewerkers snel kunnen vergelijken."


Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):