Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Taalcursussen voor werknemers. Op maat van bedrijven

Taalcursussen voor bedrijven

Uw werknemers op weg naar succes

Deze taalcursussen zijn geschikt voor werknemers uit alle denkbare sectoren.  Ze zijn ook ideaal voor projectteams bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen of bedrijven.

Kies één van onze bewezen concepten:

Individuele Instructie
Individuele opleidingen op maat met een professionele Total Immersion®
Total Immersion® is de meest doeltreffende manier om een taal snel te leren. Deze individuele taalcursus werd ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Psychology van de McGill University Montreal.

Intensieve instructie
Om privé- of beroepsredenen is het voor u belangrijk om op korte termijn een nieuwe taal te leren of uw huidige taalkennis te verbeteren . U bent bereid tijd te investeren voor in  uw taalcursus en u krijgt graag les op vaste dagen en tijdstippen.

Flexible Instructie
Een constant wijzigende agenda is voor u eerder de norm dan de uitzondering. De taalcursus moet bijgevolg zoveel mogelijk aangepast worden aan uw planning en niet andersom. Een snel leerresultaat en individueel onderwijs vindt u eveneens belangrijk.

Corporate Groepslessen
Groepsopleidingen op maat met een professionele taalinstructeur

Groep Premium
Taalcursussen op maat voor werknemers met een voortdurend veranderende planning. In het bijzonder geschikt voor medewerkers die een taal willen aanleren of hun taalkennis willen bijschaven op een snelle en zeer flexibele manier.

eBerlitz 
U wilt graag een nieuwe taal leren op een flexibele manier, ongeacht uw locatie, ondanks uw drukke werk- en persoonlijke planning?

U hebt een opleidingsconcept nodig dat perfect is aangepast aan uw behoeften? Berlitz Virtual Study maakt dit allemaal mogelijk, zonder dat u zelfs maar uw kantoor, hotelkamer of huis moet verlaten.

In België zijn de Berlitz taalcentra erkend als opleidingsverstrekker voor "Opleidingscheques" en "KMO-portefeuille" van de Vlaamse Overheid, voor de "Chèques-Formation" van het Waalse Gewest, alsook voor de Subsidies voor taalcursussen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

 

 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):