Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Holiday Class Intensive

Groepslessen Class Vakantiegroepen

Conversatieklassen

Leer snel een vreemde taal met intensieve groepslessen tijdens de vakantie. Het is gezellig en de kosten zijn beperkt!

Voor wie?

Voor iedereen die zijn taalvaardigheid graag wil verbeteren tijdens de schoolvakanties en extra gemotiveerd wordt door in groepsverband te leren. Wie de flexibiliteit en succeskansen van een kleine groep op prijs stelt en snel vooruitgang wil boeken in de nieuwe taal vindt precies wat hij zoekt in de Class Vakantiegroepen van Berlitz.

De voordelen:

 • Cursus van 1 volledige week: van maandag tot vrijdag telkens van 09u45 tot 12u45
 • Keuze tussen Nederlands, Engels, Frans
 • Minimum 4 , maximum 9 cursisten
 • Alle voordelen van de Berlitz Methode®
 • Goedkoop en prettig alternatief
 • Profiteer van de inbreng van medestudenten die hetzelfde taaldoel willen bereiken
 • Kleine, homogene groepen
 • Intensief onderricht

  Hoe beginnen?

  De groepslessen in de vakantie omvatten een intensief programma van een week, van maandag tot vrijdag, van 09u45 tot 12u45

   In het belang van de leerlingen kan Berlitz bepaalde klassen schrappen of verenigen, indien het aantal deelnemers onvoldoende is, of een klas opsplitsen indien ze te talrijk is. Als het aantal deelnemers lager ligt dan het minimumaantal vereist om de gekozen opleiding te starten, zal Berlitz het aantal cursussen aanpassen in functie van het aantal deelnemers. Berlitz kan ook een leerling overzetten naar een andere groep, als deze beter geschikt is voor zijn niveau.

  *Groepcursussen vinden plaats op door de school vastgestelde dagen en uren. Deze lessen kunnen noch uitgesteld noch terugbetaald worden. De lessen die samenvallen met een wettelijke feesdag worden opgeschoven.


  Gratis cursusadvies en evaluatie.

  In België zijn de Berlitz taalcentra ISO 9001:2008 gecertificeerd en erkend als opleidingsverstrekker voor "Opleidingscheques" en "KMO-portefeuille" van de Vlaamse Overheid, voor de "Chèques-Formation" van het Waalse Gewest, alsook voor de Subsidies voor taalcursussen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

   

 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):