Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Volg een privé talencursus en leer waar en wanneer u maar wilt!

Privé taalopleidingen

Uw taaldoelstellingen onder controle: flexibel, intensief, succesvol

U wilt ondanks uw drukke agenda snel een nieuwe taal leren of uw huidige taalkennis verbeteren? Is het belangrijk voor u dat het programma van uw taalcursus is aangepast aan uw behoeften en beschikbare tijd? Een privé taalcursus is de ideale leermethode voor cursisten met een veeleisende levensstijl, die ondanks hun drukke agenda hun doelstellingen in een zo kort mogelijke periode willen bereiken.

Total Immersion®

Total Immersion® is de meest doeltreffende manier om een taal snel te leren. Deze individuele taalcursus werd ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Psychology van de McGill University Montreal.

Intensieve Instructie

Om privé- of beroepsredenen is het voor u belangrijk om op korte termijn een nieuwe taal te leren of uw huidige taalkennis te verbeteren . U bent bereid tijd te investeren  in  uw taalcursus en u krijgt graag les op vaste dagen en tijdstippen.

Flexible Instructie

Een constant wijzigende agenda is voor u eerder de norm dan de uitzondering. De taalcursus moet bijgevolg zoveel mogelijk aangepast worden aan uw planning en niet andersom. Een snel leerresultaat en individueel onderwijs vindt u eveneens belangrijk.

eBerlitz

U wilt graag een nieuwe taal leren op een flexibele manier, ongeacht uw locatie, ondanks uw drukke werk- en persoonlijke planning?

U hebt een opleidingsconcept nodig dat perfect is aangepast aan uw behoeften? Berlitz Virtual Study maakt dit allemaal mogelijk, zonder dat u zelfs maar uw kantoor, hotelkamer of huis moet verlaten.

In België zijn de Berlitz taalcentra erkend als opleidingsverstrekker voor "Opleidingscheques" en "KMO-portefeuille" van de Vlaamse Overheid,  de "Chèques-Formation" van het Waalse Gewest, alsook voor de Subsidies voor taalcursussen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

 

Alle Berlitz centra zijn Qfor gecertificeerd

 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):