Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
Topic Based Individual Training

Flexibele Opleiding

De ultieme flexibiliteit

Wijzigt uw agenda voortdurend? Dan is de individuele flexibele taalcursus de oplossing:  het ritme en de inhoud van de lessen worden aangepast aan uw behoeften.

Voor wie?

Een constant wijzigende agenda is voor u eerder de norm dan de uitzondering. De taalcursus moet bijgevolg zoveel mogelijk aangepast worden aan uw planning en niet andersom. Een snel leerresultaat en individueel onderwijs vindt u  eveneens belangrijk.

Cursusnaam

Tijd

Lessen

Premium

flexibel

40

De voordelen:

  • Snel resultaat door intensief onderwijs
  • Maximale flexibiliteit wat betreft de planning en duur van de lessen.
  • U denkt en spreekt onmiddellijk in de nieuwe taal
  • Hoofdthema's worden gekozen op basis van uw behoeften
  • U hebt de exclusieve aandacht van de taaldocent
  • U spreekt minstens 50% van de tijd

Hoe beginnen?

Begin wanneer u tijd heeft. Met Individueel Flexibele Instructie kunt u het aantal lessen, het lesschema en de duur van het schema zelf bepalen. U kunt zelfs de les afzeggen of verplaatsen voor 14 uur de werkdag ervoor.

Gratis cursusadvies en evaluatie

In België zijn de Berlitz taalcentra erkend als opleidingsverstrekker voor "Opleidingscheques" en "KMO-portefeuille" van de Vlaamse Overheid, voor de "Chèques-Formation" van het Waalse Gewest, alsook voor de Subsidies voor taalcursussen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):