Taalcursus Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - online leren Financiële Steunmaatregelen Over Berlitz Boek Online
 
ELS Language Centers®

ELS Language Centers®

Engels leren op een universiteitscampus

ELS Language Centers is het grootste netwerk van taalopleidingscentra op campussen in de Verenigde Staten. Er zijn meer dan 50 studielocaties in de VS en bijkomende centra wereldwijd.

Sinds 1961 heeft ELS Educational Services Inc. ruim 1.000.000 internationale studenten uit meer dan 140 landen ter wereld geholpen om snel en doeltreffend Engels te leren.

Voor wie?

ELS® is geschikt voor iedereen die snel en trefzeker Engels wil leren en tegelijk wil genieten van de voordelen van een verblijf in de VS. Is uw doel een universitaire cursus, een baan, of gewoon om het land en de mensen beter te leren kennen? De flexibele tijdsindeling van het programma vormt de ideale voorwaarde voor bijna alle studenten om perfect Engels te leren.

Klik hier voor de website www.els.edu

De voordelen:

Voortbouwend op vele jaren ervaring heeft ELS zijn eigen unieke curriculum, studieboeken en gepatenteerde taallessoftware ontwikkeld. Het programma biedt keuze uit een Intensieve cursus Engels en cursussen ter voorbereiding van verschillende tests zoals TOEFL ®iBT, GMAT®, GRE®, maar ook uit Zakelijk Engels, cursussen voor jongeren en vakantiecursussen.

  • "De klok rond" onderwijs
  • Keuze uit 50 aantrekkelijke locaties in de VS
  • Accommodatie op de universiteitscampus of in één van onze centra
  • Cursussen voor de meest uiteenlopende wensen
  • Intensieve cursus: bijvoorbeeld ter voorbereiding van een studie in de VS
  • Semi-intensieve cursus: om intensief kennis te maken met het land en de taal
  • Cursus voor professionals: sneller leerresultaat op een campus in de VS
  • Berlitz organiseert uw taalreis op uw bestemming

Hoe beginnen:

Onze ELS® hebben de juiste cursusoptie voor u. Dit unieke concept biedt studenten van elke taalniveau de kans om hun Engels taalkennis in de praktijk te brengen en kennis te maken met een andere cultuur.

Gratis cursusadvies en evaluatie:

We zullen uw vragen graag persoonlijk beantwoorden. En u krijgt uiteraard een gratis evaluatietest (Berlitz vaardigheidsniveaus/CEF) om uw huidige taalniveau te bepalen.

ELS Educational Services, Inc. is een Berlitz onderneming.

 

 

Verzend artikel als e-mail:

E-mailadres van ontvanger:
E-mailadres van verzender

Uw bericht aan de ontvanger (optioneel):