Leer een nieuwe taal

Ontdek de wereld van Berlitz

Berlitz biedt effectieve taaltraining aan volwassenen, kinderen & tieners, evenals interculturele en zakelijke oplossingen voor bedrijven. In de afgelopen 140 jaar heeft Berlitz miljoenen mensen over de wereld geholpen om succesvol te worden in een internationale omgeving. 

De Berlitz Methode

Luister naar wat onze studenten en docenten te zeggen hebben over het leren van een taal bij Berlitz. Het basisprincipe van onze methode is maximale en actieve participatie van onze studenten. Alleen door de taal actief te spreken, zullen de studenten snel leren te communiceren in de nieuwe taal.

Niveautest
Doe een gratis niveautest

Berlitz nodigt u uit om de taaltest af te ronden die is ontworpen om uw woordenschat, grammatica, luisteren en lezen te controleren. U wordt behaald op basis van uw taalvaardigheidsniveau op de Berlitz-schaal.

Start nu ›
14% Korting
Happy Hour korting, tussen 12:00 en 16:30

Berlitz Privéles garandeert dat je jouw taaldoel snel en effectief bereikt.
Profiteer nu van onze speciale prijzen en boek jouw taallessen!

Meer informatie hier ›

Hoe studeer jij het liefst?

Wil je alleen, met een collega of in een groep studeren? Alle opties zijn mogelijk bij Berlitz. En kies vervolgens hoe jij de les geleverd wilt: face to face, Live Online Classroom, of Blended (online met telefoon- of skypelessen).

Privécursus

Ultieme flexibiliteit: Met privétraining heb je maximale flexibiliteit ten aanzien van het aantal lessen, lesrooster en de lengte van de cursus. 

Meer informatie hier ›
Groepscursus

Als je liever leert in een groep en je wilt een nieuwe taal snel en effectief leren, dan is dit precies wat je zoekt

Meer informatie hier ›
Online cursus

Profiteer van volledige vrijheid in tijd en locatie, en werk met je trainer overal waar een internetverbinding is.

Meer informatie hier ›
Actiris partnerschap

Actiris werkt samen met een netwerk aan partners om Brusselse werkzoekenden te helpen bij het uitbouwen van een professionele loopbaan. Berlitz Brussel is een partner van Actiris en verwelkomt in zijn vestiging gelegen Louizalaan, 65 te Brussel alle werkzoekenden die genieten van de maatregel “Taalcheque Doorstroming naar werk”.

De taalcheques hebben tot doel de talenkennis van de Brusselse werkzoekenden te versterken opdat zij hun tewerkstellingskansen in een sterk meertalige arbeidsmarkt kunnen vergroten. Actiris heeft ervoor gekozen externe partners te selecteren, waaronder Berlitz Brussel, die taalopleidingen Nederlands, Frans en/of Engels verstrekken aan Brusselse werkzoekenden met een beperkte kennis van deze talen. Het betreft hier semi-intensieve groepscursussen gericht op het profiel van de werkzoekende.“

Klik hier voor meer informatie ›