Actiris

Partnerschap

Op zoek naar een vlotte en succesvolle taalopleiding?

 
1.    Taalstudenten overal ter wereld zijn laaiend enthousiast over de Berlitz Methode®.  Bij Berlitz leer je levendig en actief.  Leren met Berlitz is één van de meest succesvolle methodes om doeltreffend en plezierig een taal te leren:

  •        De behoeften van de cursusdeelnemers staan centraal
  •        Spreek en denk van begin af aan in uw doeltaal
  •        Zeer hoog percentage spreektijd
  •        Doelgericht onderwijs
  •        Intuïtieve grammatica

 

/res/berlitz-be/Actiris.png
 
Met behulp van praktische oriëntatiemiddelen zoeken we tijdens de lessen samen uit hoe u het liefst leert en ook hoe u het meest effectief leert. Van niemand wordt teveel of juist te weinig gevraagd tijdens onze cursussen. Alle studenten worden altijd bij de lessen betrokken al naar gelang hun persoonlijke leerniveau. Dat staat garant voor een snelle vooruitgang en dus een sterke motivatie.


2.    Van uw dagen in de schoolbanken weet u dat een goede leraar al het verschil maakt. Dat is vooral zo in taalonderwijs. Daarom stelt Berlitz hoge eisen aan zijn taaldocenten. Enkel de besten geven les bij Berlitz. Zo kunt u gemotiveerd, snel en succesvol leren.

3.    Ons Berlitz talencentrum is sinds kort verhuisd naar een toplocatie te Brussel. Voortaan bevinden wij ons op de Louizalaan 65, op " ademafstand" van het befaamde Stefaniaplein. De "Berlitz Concept School" combineert technologie met leercomfort om het u nog gemakkelijker te maken een nieuwe taal te verwerven. Zeker, onze splinternieuwe locatie is gemakkelijk bereikbaar en is zeer centraal gelegen! Bovendien is ze voorzien van alle moderne comfort en meest recente leertechnologie.

Taalchèques, doorstroming naar werk!

Actiris werkt al sinds 1991 met een netwerk van partners om zijn opdrachten als openbare dienstverlener zo goed mogelijk uit te voeren. Dankzij dit ruime dienstenaanbod kan Actiris elke werkzoekende een gepersonaliseerde begeleiding aanbieden. Meer info over Actiris.

 

Contacteer Berlitz:
Berlitz Brussel
Louizalaan, 65
BE – 1050 BRUSSEL
Tel: +32 (0)2/649.61.75
mail: serge.langerock@berlitz.be

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School