Onze Exclusieve Berlitz Methode®

Leer snel en met gemak

De Berlitz Methode® is een natuurlijke manier om een ​​nieuwe taal te leren. Toen het in 1878 geïntroduceerd werd, deze intuitive en gemoedelijke manier van lesgeven, was het een nieuwe revolutie in het taalonderwijs. Vandaag de dag is onze bewezen, effectieve Berlitz directe methode uitgegroeid tot de standaard voor taalonderwijs en blijft deze methode de kern van ons bedrijf voor het lesgeven.

Spreek en denk in de nieuwe taal

Met de Berlitz Methode® neemt alle communicatie tijdens de les plaats in de doeltaal. Docenten zijn native speakers en gebruik een gemoedelijke benadering op basis van luisteren en spreken. Een meeslepende milieu moedigt leerlingen aan om snel hun vaardigheden te ontwikkelen in mondelinge communicatie. Zelfs beginners kunnen vanaf de eerste les eenvoudige zinnen formuleren.

Ontwikkelen van spontane reacties

Onze methode is bedacht om leerlingen te laten spreken - de reden is dat de studenten dan in staat zijn om de grammaticale regels van de nieuwe taal te gebruiken, zonder de regels openlijk uit te leggen. Leerlingen nemen de nieuwe taal op dezelfde manier op zoals zij deden met hun eerste taal - met natuurlijk gemak.

Zelfvertrouwen bij het gebruik van de nieuwe taal

In de kern van onze methode wordt gemaximaliseerd en de deelname van actieve studenten zeer gewardeerd. Alleen door actief te spreken, zal de leerling in staat zijn om snel te communiceren in de nieuwe taal. Onze docenten zijn opgeleid om een ​​positieve en comfortabele leeromgeving te creëren. Zij zorgen ervoor dat de studenten zich zelfverzekerd voelen, dat het niveau passend is en dat de atmosfeer de communicatie bevorderd.

De 6 Belangrijkste aspecten van de Berlitz Methode®
1. ONDERDOMPELING IN DE TAAL

Door helemaal op te gaan in de nieuwe taal en de bijbehorende cultuur zult u snel wennen aan uw nieuwe taal.

2. CURSUS OP MAAT

Instructeurs kiezen de inhoud van de cursus op basis van uw persoonlijke doelen en achtergrond zodat de taalvaardigheden praktisch zullen zijn voor gebruik in je dagelijkse en professionele leven.

3. HOOG PERCENTAGE VAN SPREEKTIJD

De overgrote meerderheid van uw tijd met uw Berlitz trainer wordt besteed met spreken in uw doeltaal, het verhogen van de snelheid waarmee u de taal kunt opnemen en het verminderen van remmingen.

4. TAAKGERICHT LEREN

Berlitz trainers vinden een goede balans tussen het verbeteren van uw spreekvaardigheid en het ontwikkelen van uw nauwkeurigheid

5. INTUÏTIEVE GRAMMATICA

In plaats van zich te concentreren op grammatica werkbladen,  zullen Berlitz trainers een intuïtief gevoel van grammatica aan u overdragen door middel van spreken.

6. DOELGERICHT LEREN

Berlitz trainers zullen de tools gebruiken die overeenkomen met de manier waarop je het beste leert en speciaal aandacht besteden aan het verbeteren van uw taalvaardigheden.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School