Berlitz Plaatsing en Taalniveaus

Meet uw precieze taalniveau

Berlitz heeft gestandaardiseerde vaardigheidsniveaus voor alle talen ontwikkeld. Onze Taalvaardigheid Assessment bepaalt de vaardigheden van de leerling en het niveau dat nodig is om hun doelen te behalen. Aan het einde van het programma zullen we eerst de voortgang van de leerlingen evalueren alvorens verder te gaan naar een hoger niveau.

Click op de pijlen om door de Berlitz levels te scrollen.

Berlitz Taalniveaus
LEVEL 1 - FUNCTIONEEL VERMOGEN:

Kennis van de taal is voldoende om te communiceren in zeer beperkte mate, met de eenvoudigste mondelinge en luisterende situaties.

LEVEL 2 - FUNCTIONEEL VERMOGEN:

Bij dit level heeft u een basiskennis van de taal die nodig is in simpele, routine en bekende situaties

LEVEL 3 - MIDDENNIVEAU:

Bij dit level heeft u een basiskennis van de taal die nodig is in simpele, routine en bekende situaties.

LEVEL 4 - MIDDENNIVEAU:

Bij dit level kunt u het geleerde materiaal combineren met uw communicatie en leerdoelen. U begrijpt informatie over algemene onderwerpen in bepaalde settings en kan een gesprek voeren met anderen over algemene onderwerpen.

LEVEL 5 - BOVENGEMIDDELD NIVEAU:

Studenten kunnen tot op zekere hoogte, initiëren, ondersteunen en concluderen over de meeste dagelijkse communicatieve bezigheden voor persoonlijke en zakelijke behoeften.

LEVEL 6 - BOVENGEMIDDELD NIVEAU:

Op het bovengemiddelde niveau hebben de leerlingen de essentie van de taal geassimileerd. Ze communiceren vakkundig en comfortabel in vele professionele en persoonlijke contexten en vinden verschillende manieren om te formuleren wat ze willen uitdrukken.

LEVEL 7 - GEVORDERD NIVEAU:

Leerlingen gebruiken de taal in meer complexe en veeleisende gesprekken en kunnen gemakkelijk omgaan met de meeste onderwerpen via de telefoon.

LEVEL 8 - GEVORDERD NIVEAU:

Bij dit level communiceren leerlingen effectief en adequaat zelfs in veeleisende mondelinge situaties, zoals in een vergadering. Ze kunnen makkelijk deelnemen sociale en professionele gesprekken en kunnen over de meeste onderwerpen spreken via de telefoon.

LEVEL 9 - PROFESSIONEEL NIVEAU:

Leerlingen kunnen effectief communiceren met verschillende doelgroepen in een breed scala van bekende en nieuwe onderwerpen. Dit voor persoonlijke, academische en professionele eisen waaronder het spreken voor publiek en kritisch luisteren.

LEVEL 10 - PROFESSIONEEL NIVEAU:

Bij dit level hebben leerlingen volledige beheersing van de taal. Ze begrijpen en kunnen vrijwel alle taalstructuren gebruiken; alsmede een woordenschat die zo breed en diep als die van de best opgeleide native speakers. Communicatie is vloeiend, passend en goed georganiseerd en ze kunnen duidelijke ideeën ontwikkelen.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School