Blended Learning

Een innovatieve en effectieve manier om een taal te leren

Deze unieke training combineert de efficientie van onze individuele telefoon cursus met online instructie voor een nog beter resultaat. U profiteert van de persoonlijke aandacht van een native sprekende trainer en krijgt volledige toegang tot alle online materialen en help tools van Cyberdocenten, zo ontwikkeld dat het uw leerproces verrijkt. Lessen zijn 24/7 beschikbaar en u hebt alle flexibiliteit die u nodig vindt om de cursussen bij te wonen, zelfs als u onderweg bent of een onregelmatig rooster hebt.

3 maanden e-learning
10 telefoonlessen
Lesmaterialen inbegrepen
Prijs: €425 (excl. btw)

 

Boek hier uw cursus!

Een authentieke leerervaring

Met onze Telefoon blended manier van leren, zult u een unieke taalcursus ervaren. Aan de ene kant zult u uw spreekvaardigheden oefenen met een privé docent aan de telefoon, aan de andere kant zul je profiteren van onbeperkte zelf-studie met Cyberdocenten. Dit om uw competenties in grammatica, woordenschat and schrijven te versterken. Het leermateriaal is volledig aangepast naar uw individuele wensen; persoonlijke danwel zakelijke doelen of een combinatie hiervan. U krijgt volledige support van uw trainer en wordt constant gemotiveerd om uw taaldoelen snel en effectief te behalen.

Beschikbaar in 6 talen:

English Engels  German Duits   Spanish Spaans   French Frans   Italian Italiaans   /res/berlitz-be/Netherlands.png Nederlands

The telefoon blended learning van Berlitz is een effectieve, flexibele en innovatieve manier om een nieuwe taal te leren! Neem contact op met het dischtsbijzijnde Berlitz school om meer informatie te krijgen over de telefooncursussen en online materialen.