E-Learning

Studeer online wanneer je wilt

Berlitz biedt effectieve online taalcursussen via ons award winnende platform: CyberTeachers. U kunt profiteren van een uitgebreide collectie van online materialen die u zullen helpen om een nieuwe taal te leren of  uw level van de taal te verhogen. De inhoud van uw e-lessen zullen aangepast worden naar uw profiel zodat u de taalvaardigheden leert die voor u van toepassing zijn in uw dagelijkse leven. U hebt onbeperkte toegang tot alle leermiddelen en kunt op elk moment studeren, vanaf elke lokatie met een internetverbinding.

Een rijk aanbod van leermiddelen

CyberTeachers biedt vele extra tools    voor sneller leren. U ontvangt dagelijks een 5 minuut durende les om aan specifieke regels en uitdrukkingen te werken en om fouten te vermijden. Een rijke database van oefeningen biedt honderden uren voor het gericht oefenen van grammatica, woordenschat, schrijfvaardigheid en spreekvaardigheden. Innovatieve hulp tools zoals video’s, assistentie bij het schrijven, woordenboek, vertaler en een spreekvaardigheidstrainer zijn altijd beschikbaar om uw leerproces te ondersteunen.  

CyberTeachers geeft ook de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke materialen te integreren in het platform.  Zo kunnen deze ook gebruikt worden tijdens uw interactive leerproces.

Individuele lessen via de telefoon
Individuele training via de telefoon in 30 minuten per les. 600 taaldocenten van over de hele wereld zijn 24/7 beschikbaar om u van een individuele training te voorzien.

Beschikbaar in 5 talen*:

English Engels  German Duits   Spanish Spaans   French Frans   Italian Italiaans   

* Bovenstaande geldt alleen voor the CyberTeachers in het Engels. Sommige functies zijn misschien niet beschikbaar in andere talen. Check met uw dischtsbijzijnde Berlitz kantoor voor meer informatie hierover.

Probeer onze award winnende Online introductie met CyberTeachers. Neem contact op met uw dischtsbijzijnde Berlitz school voor meer informatie en registreer vandaag nog voor ons online platform.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School