Face-to-Face Individuele lessen

Snel op weg naar taalvaardigheid

De face-to-face individuele cursussen combineren alle voordelen van de beproefde Berlitz Methode® met die van een privédocent. De lessen worden gegeven in de doeltaal. Onze taaltrainers weten hoe zij uw onzekerheden kunnen wegnemen, zodat u durft te spreken; minstens 50% van de tijd. U heeft volledige vrijheid in de keuze voor de leslocatie en cursusduur. Dankzij de persoonlijke aandacht van uw taaltrainer, zal uw motivatie hoog blijven wat weer helpt om snel uw persoonlijke leerdoelen te behalen.

Een taalcursus ontworpen met uw wensen in gedachte

Berlitz taaltrainers selecteren cursusmateriaal gebaseerd op uw leerdoelen, die voorafgaand aan de cursus worden vastgesteld. Zo bent u ervan verzekerd dat u de taal leert spreken in een omgeving die uw wereld en belevenissen weergeeft. Het lesrooster is flexibel en past zich aan aan uw beschikbaarheden. Ongeacht uw startniveau, zult u na een paar weken al verbetering ervaren.

Onze face-to-face lessen helpen u om snel vertrouwen te krijgen in een nieuw te leren taal. Neem contact op met uw plaatselijke Berlitz centrum voor meer informatie en boek één van onze individuele cursussen.


Face-to-face individuele cursussen zijn beschikbaar in alle doeltalen

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School