Face-to-Face Individuele lessen

Snel op weg naar taalvaardigheid

De face-to-face individuele cursussen combineren alle voordelen van de beproefde Berlitz Methode® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur. De lessen worden gegeven in de desbetreffende taal, onze trainers zijn erop getraind om u over uw onzekerheden heen te helpen, waardoor u minstens 50% van de tijd zal spreken. U heeft volledige flexibiliteit om te kiezen wanneer de lessen plaats zullen vinden en hoelang u de cursus wilt volgen. Door de persoonlijke aandacht van uw trainer zal uw motivatie hoog blijven wat ook weer helpt om snel uw persoonlijke doelen te behalen.

Speciale tarieven for specifieke lestijden: bespaar 14% op de normale prijzen!

Click hier voor meer informatie

Een taalcursus ontworpen met uw wensen in gedachte

Berlitz trainers selecteren cursus materiaal gebaseerd op uw doelen die besproken worden aan het begin van de cursus. Dit garandeert dat u zal leren spreken in een setting die te maken heeft met uw dagelijkse bezigheden. Het principe van de lesmethode is om u de zelfverzekerheid te geven om een nieuwe taal te spreken ook buiten de lessen om. Uw cursusplan is flexible and past zich aan u aan, dit maakt het makkelijker voor u om de lessen bij te wonen wanneer u beschikbaar bent. Ongeacht welk niveau u heeft wanneer u met de cursus start, na een paar weken zult u al resultaat zien.

The Berlitz oplossingen voor face-to-face lessen helpen u snel meer vertrouwen te krijgen in uw vermogen om te communiceren in een nieuwe taal. Neem contact op met uw plaatselijke Berlitz center voor meer informatie en boek één van onze individuele cursussen.


Face-to-face individuele cursussen zijn beschikbaar voor alle doeltalen