Face-to-Face Individuele lessen

Snel op weg naar taalvaardigheid

De face-to-face individuele cursussen combineren alle voordelen van de beproefde Berlitz Methode® met die van een privédocent. De lessen worden gegeven in de doeltaal. Onze taaltrainers weten hoe zij uw onzekerheden kunnen wegnemen, zodat u durft te spreken; minstens 50% van de tijd. U heeft volledige vrijheid in de keuze voor de leslocatie en cursusduur. Dankzij de persoonlijke aandacht van uw taaltrainer, zal uw motivatie hoog blijven wat weer helpt om snel uw persoonlijke leerdoelen te behalen.

Flexibele startdata
Pakket van 45 lessen
Lesmaterialen inbegrepen
Prijs: €2.384 (excl. BTW)

Boek hier uw cursus!

Flexibele startdata
20 lessen in 1 week
Incl. materiaal
Prijs: €1035 (excl. btw)

Boek uw cursus hier!

Flexibele startdata
60 x 45 min lessen in 1 week
Inclusief lesmateriaal
Prijs: €3499 (excl. btw)

Boek uw cursus hier!

Een taalcursus ontworpen met uw wensen in gedachte

Berlitz taaltrainers selecteren cursusmateriaal gebaseerd op uw leerdoelen, die voorafgaand aan de cursus worden vastgesteld. Zo bent u ervan verzekerd dat u de taal leert spreken in een omgeving die uw wereld en belevenissen weergeeft. Het lesrooster is flexibel en past zich aan aan uw beschikbaarheden. Ongeacht uw startniveau, zult u na een paar weken al verbetering ervaren.

Onze face-to-face lessen helpen u om snel vertrouwen te krijgen in een nieuw te leren taal. Neem contact op met uw plaatselijke Berlitz centrum voor meer informatie en boek één van onze individuele cursussen.


Face-to-face individuele cursussen zijn beschikbaar in alle doeltalen

TIJDELIJKE ACTIE: TASTE THE METHOD

Deel uw Berlitz-ervaring - boek een privéles & bied iemand een gratis taalles van 90 minuten aan

Taste the Method

Niets is meer de moeite waard dan een positieve ervaring delen met iemand om wie u geeft. Als u uw ervaring met het leren van een nieuwe taal of het verbeterenvan uw taalvaardigheden wilt delen met iemand die belangrijk voor u is, dan mag u ons Taste the Method- aanbod niet missen.

Taste the Method-voucher voor een GRATIS taalles van 90 minuten wanneer u een privécursus van 20 lessen of meer boekt. Schenk deze voucher aan iemand voor een voorproefje van hoe de Berlitz methode® het zelfvertrouwen van de spreker kan vergroten en de taalvaardigheden kan verbeteren.

 

Berlitz taalvoucher

De voucher geeft recht op een GRATIS taalles van 90 minuten in een taal naar keuze die kan worden ingewisseld bij elke Berlitz taalschool.

Of u nu een echte beginner bent met geen enkele taalvaardigheid, een gemiddelde student die zich wil verbeteren, of een gevorderde die zijn vaardigheden wil bijschaven, neem contact op met uw Berlitz-taalschool en wij begeleiden u naar de perfecte cursus die bij uw taalniveau past.

 

Wanneer komt u in aanmerking voor een voucher?

Berlitz Taalvouchers worden uitgegeven bij de aankoop van de volgende cursussen - in het Frans, Spaans, Engels, Nederlands en Italiaans - op voorwaarde dat ze meer dan 20 eenheden bedragen.

● Sprint Programma

● Private Premium

● Total Immersion

● Compact

Voorwaarden

*Gekochte cursussen moeten meer dan 20 eenheden bedragen om in aanmerking te komen voor een voucher

*Aanbod geldig van 15 november 2019 - 28 februari 2020

*De vouchers moeten vóór 31 maart 2020 zijn gevalideerd

*Vouchers niet geldig voor Berlitz Virtual Classroom (online) lessen

*Kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen

 

BOEK EEN PRIVÉLES VAN 20 LESSEN OF MEER & ONTVANG DE VOUCHER

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School