Berlitz, Een Globaal Educatie Bedrijf

Uw succes is onze passie

Berlitz is s werelds grootste aanbieder van taalcursussen en interculturele diensten met een voetafdruk in meer dan 70 landen. Al meer dan een eeuw heeft onze drang naar innovatie geleid tot een uitgebreid portfolio waardoor onze klanten communiceren met vertrouwen en succesvol zijn in een mondiale omgeving.

Bouwen aan zelfverzekerde communicatie sinds 1878

Toen Maximilian D. Berlitz de revolutionaire Berlitz Methode® inntroduceerde in de Verenigde Staten veranderde hij totaal de manier waarop taal werd geleerd. Op basis van het verstrekken van een meeslepende ervaring met native docenten en gericht op mondelinge communicatie, was de Berlitz Methode® in staat is om het leren te versnellen en de belangrijkste basis voor effectieve communicatie; zelfvertrouwen van leerlingen op te bouwen.

Een eindeloze drang naar innovatie

We blijven eraan werken om communicatie trainingen optimaal te ontwikkelen door programma's die bedrijven en particulieren helpen om culturele verschillen te overwinnen en diversiteit te beheren voor maximale prestaties. Berlitz was ook het eerste educatiebedrijf met meerdere-platform oplossingen en het aanbod is nog steeds niet geëvenaard door een andere concurrent.

Uw one-stop-shop

Berlitz biedt opleidingen in alle talen, interculturele en managementvaardigheden. Lessen zijn beschikbaar via verschillende platforms (face-to-face, virtueel, online, mobiel, studie in het buitenland) en in elke mogelijke indeling. Onze programma's zijn speciaal ontworpen rondom specifieke behoeften van onze klanten, grote of kleine bedrijven, individuen, jonge studenten of kinderen.

Berlitz gelooft in een wereld waar communicatie geen barrières heeft. Onze trainingen zijn ontworpen om de grenzen voor de wereldwijde communicatie, zoals tijd, plaats en culturele verschillen te overwinnen. Een Berlitz leerling begrijpt dat de communicatie veel verder gaat dan taal alleen en zal met een gerust hart durven te spreken.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School