Global Citizen Taalprogramma

Overweegt u een carrière met internationale relaties, maar weet u niet zeker of u wel over de juiste middelen beschikt?

Bent u een ambitieuze adolescent of jonge professional met de wens om een carrière met internationale relaties of het internationale bedrijfsleven op te bouwen? Wilt u de eerste stappen in uw carrière zetten als buitenlandse diplomaat of overheidsambtenaar? Of bent u geïnteresseerd in een beroep met interculturele samenwerking, internationale politiek, mondiale diplomatie of buitenlandse zaken?

Dit zijn stuk voor stuk uitstekende en nobele beroepen die veel vaardigheden, competenties en expertise vereisen die u op dit moment waarschijnlijk niet zult bezitten. U twijfelt er waarschijnlijk ook aan of u dit diploma kan halen omdat:

 • U geen kennis van vreemde talen heeft; dus u bent te nerveus om u aan te melden uit angst dat u niet wordt geaccepteerd
 • U een complete beginner bent wat betreft het leren van talen; u bent bang dat u een mal figuur slaat als u voor anderen spreekt
 • U geen begrip heeft van andere culturen, culturele verschillen en houdingen; dus u denkt dat u niet zal worden doorgelaten
 • U eraan twijfelt of u over de vereiste culturele onderhandelingsvaardigheden beschikt; u heeft geen idee wat u moet leren, of waar u moet beginnen.

Als u zich hierin herkent, dan is het Global Citizen Taalprogramma de ideale cursus als u een sterke basis in meerdere internationale talen tegelijk wilt opbouwen.

U leert niet alleen duidelijk te communiceren, een perfecte uitspraak op te bouwen en anderen in meerdere talen te begrijpen, maar u krijgt ook het culturele bewustzijn en begrip dat nodig is om samen te werken met mensen met verschillende culturele achtergronden en internationale gemeenschappen.

Hoewel dit de perfecte pre-universitaire cursus is om u te lanceren in de richting van een succesvolle carrière, verwelkomt het Global Citizen Taalprogramma ook professionals uit het bedrijfsleven die hun taalvaardigheden willen verbeteren en hun cultureel bewustzijn willen vergroten om te helpen slagen in het wereldwijde bedrijfsleven.

Afgestemd op uw carrièrepad en leerdoelen

Onze ervaren taaltrainers selecteren het cursusmateriaal in overeenstemming met uw carrière en uw persoonlijke leerdoelen––zoals door u aangegeven––wanneer de cursus van start gaat. Dit garandeert dat u leert in een omgeving die de reële scenario's weergeeft die relevant zijn voor levensechte situaties die u tijdens uw loopbaan zult ervaren.

Sneller leren in groepen

Het verbeteren van taalvaardigheden en culturele kennis in groepen is een beproefde aanpak om snel vooruitgang te boeken in een kort tijdsbestek. U zal niet alleen uw begrip en communicatieve vaardigheden verbeteren, maar door de rollenspeloefeningen met uw medeleerlingen in alledaagse scenario's, zal u onmiddellijk in staat zijn om uw nieuwe vaardigheden toe te passen in de echte wereld.


Totale onderdompeling met de Berlitz Methode®

De Berlitz Methode® is gericht op een volledige onderdompeling in de door u gekozen talen, wat betekent dat de nadruk ligt op het aanscherpen van de spreek- en conversatievaardigheid. Dit verschilt van de meeste andere taalleermethoden die gebruik maken van verouderde, repetitieve leertaken, vervelende grammaticaoefeningen en saaie schrijfopdrachten.

Deze unieke aanpak betekent dat u direct leert denken en spreken in de door u gekozen talen. Na een paar lessen zal uw zelfvertrouwen toenemen en zal u in staat zijn om uw gedachten duidelijk te communiceren, waardoor u de eerdere remmingen en angsten die u tegenhielden uit uw hoofd kan zetten.

Welke talen kunt u kiezen?

U kunt DRIE van de volgende talen kiezen:

 

portuguese flag language Portugees

 Russisch

ae flag Arabisch

japanese flag Japans

chinese flag Mandarijns

 

Ontbreekt uw voorkeurstaal?

U kunt nog steeds snel andere talen onder de 

knie krijgen met onze Private Premium cursus

 

Klik hier voor meer informatie

Wat krijgt u bij het Global Citizen Taalprogramma?

 • Meertalige training –– Kies 3 internationale talen die het beste bij uw carrièrepad en leerdoelen passen
 • 30 weken, halftijds intensief programma –– Krijg 15 x 45 min. face-to-face lessen per week
 • Gelijke tijd toegewezen aan elke taal –– 5 lessen per taal per week
 • Gegarandeerd kleine klassen –– Minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers
 • Berlitz Online Live Seminars –– Krijg 10 x 45 minuten interactieve lessen in een virtueel klaslokaal met gekwalificeerde consultants
 • Onbeperkte toegang tot Cultural Navigator® –– Verhoog uw cultureel begrip, communicatie en leiderschapsvaardigheden.
 • Uw eigen team van persoonlijke taaltrainers die gemotiveerd zijn om individuele les, aandacht en ondersteuning te geven.
 • Gepersonaliseerd taalprogramma – Inhoud aangepast aan uw toekomstige carrièrepad, professionele sector & persoonlijke doelstellingen
 • Begin op het beginnersniveau; eindig op niveau 3 –– Maak aanzienlijke vooruitgang gedurende het programma

Hoe werken de Berlitz Online Live Seminars?

 • Leer vanuit uw eigen huis, in de bibliotheek, op het werk of waar u maar wilt, met Berlitz Online Live Seminars––Business Across Cultures. Geniet van online lessen––in real-time––met interactieve cursussen geleid door consultants.
 • Leer culturele concepten betreffende perceptie en begrip
 • Ontdek potentiële valkuilen in uw eigen perceptie en hoe u met vooroordelen omgaat
 • Leer hoe u de cultuurschok kan beheersen, van weerstand tot aanpassing
 • Leer hoe u moet omgaan met culturele regels en hoe u misverstanden en conflicten kan oplossen

 

Wat is Cultural Navigator®?

Een online platform dat culturele en zakelijke informatie biedt, ontworpen om een concurrentievoordeel te geven in het wereldwijde bedrijfsleven. Het biedt een unieke leerervaring die kan worden gepersonaliseerd op basis van uw zakelijke interesses, carrièrepad en leerdoelstellingen.

 • Cultural Orientations Indicator (COI) –– Gebruik het toonaangevende, psychometrisch gevalideerde beoordelingsinstrument in de industrie
 • Begrijp uw persoonlijke culturele voorkeur –– Ontdek hoe culturele verschillen van invloed kunnen zijn op het wereldwijde bedrijfsleven
 • Identificeer potentiële culturele uitdagingen –– Krijg strategieën om door culturele verschillen, houdingen en geschillen te navigeren.
 • Werk effectiever samen met klanten –– Leer hoe u door de verschillende culturele normen en bedrijfspraktijken kunt navigeren.

Voordelen van het Global Citizen Taalprogramma

     Maak maximale vooruitgang in het kortste tijdsbestek

   ✓  Gegarandeerd kleine klassen  wat betekent dat u individuele aandacht krijgt zodat er geen tijd wordt verspild.   

   ✓  Krijg een gepersonaliseerd leerplan in lijn met uw toekomstige carrièrepad en uw professionele doelstellingen

   ✓  Op maat gemaakte lesplannen stellen u in staat om uw leerdoelen sneller te bereiken

   ✓   U bent gegarandeerd meer dan 50% van uw face-to-face lestijd actief aan het woord

   ✓   Vanaf het begin zult u denken en spreken in de door u gekozen talen

   ✓   Continue feedback van docenten en tussentijdse rapporten om uw leerproces te versnellen

   ✓   100% gebaseerd op de Berlitz-methode® die in al onze Berlitz-centra wordt gebruikt

Wie moet zich aanmelden voor het Global Citizen Language Program?

 •  Pre-universiteitsadolescenten die een carrière willen opbouwen in internationale culturele relaties en die een voorsprong willen wat betreft talen
 • Internationale studenten bedrijfsvoering of politieke wetenschappen die op zoek zijn naar een concurrentievoordeel in internationale talen
 • Professionals die hun taalvaardigheden en wereldwijde culturele verstandhouding in internationale betrekkingen willen verbeteren
 • Bedrijfsleiders die willen uitbreiden in andere landen en die culturele misverstanden willen vermijden


Wie onderwijst het Global Citizen Taalprogramma?

 • Toegewijde en gemotiveerde docenten die de taal als moedertaal spreken en die bereid zijn om uw taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen
 • Volledig gekwalificeerde, ervaren en gecertificeerde docenten met een passie voor internationale talen en wereldwijde cultuur
 • Geduldige, enthousiaste, vriendelijke en warme leraren die u graag betrokken houden en u constructieve feedback geven
 • Ondersteunende docenten om u de hulp en aanmoediging te geven die u nodig heeft om uw leerdoelen te bereiken

Waar vinden de cursussen plaats?

De cursus vindt plaats in speciaal gebouwde, professionele taalscholen; centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met parkeergelegenheid in de buurt.

 • Brussel – Louizalaan 65, 1050 Brussel
 • Antwerpen –  Britselei 15, 2000 Antwerpen

Wanneer vinden de cursussen plaats?

 • Het programma start: 4 oktober 2019
 • Keuze uit: 09:00-12:00 of 13:30-16:30 uur

Flexibele betalingsmogelijkheden

 • Belgische kinderbijslag - Dit programma maakt het mogelijk om het recht op kinderbijslag te behouden
 • Driemaandelijkse betalingsoptie –– Flexibele driemaandelijkse betalingsregelingen zijn op verzoek toegestaan

Wat zeggen onze oud-studenten?

We krijgen regelmatig nieuws van enthousiaste oud-studenten die ons vertellen over hun verbeterde communicatieve vaardigheden, toegenomen vertrouwen en verbeterde uitspraak sinds ze een nieuwe taal hebben geleerd met behulp van de Berlitz-methode®.

"Ik ben fan van de Berlitz-methode. We praten veel in de lessen. Ik merk een groot verschil tussen deze opleiding en een vorige, waarbij de focus meer op grammatica lag. Er was een heel goed evenwicht in de interactie met de andere cursisten en met de leerkracht."

★★★★★

Liam Janssens

"De lessen waren prima! Ik vond het een heel aangename docent. Ik heb heel veel geleerd. Mijn groep telde vijf studenten. Dat was perfect, zo konden we heel veel oefenen en kregen we veel individuele aandacht van de docent. Ik zou de groepslessen van Berlitz zéker aanraden."

★★★★★

Sabine Dubois

 

Boek vandaag nog het Global Citizen Taalprogramma!

Als u meerdere talen wilt leren, uw cultureel begrip wilt vergroten en meer wilt weten over verschillende culturele achtergronden en de internationale zakenwereld, dan is het Global Citizen Taalprogramma de perfecte cursus voor u.

Of u nu een jonge volwassene of professional bent die een carrière in internationale relaties overweegt, een bedrijfsleider die zijn bedrijf probeert uit te breiden naar buitenlandse markten, of iemand die gewoonweg talen wil leren om persoonlijke redenen; ons ervaren team van taaltrainers zal u alle ondersteuning en feedback geven die u nodig heeft.

Om uw plaats te reserveren klikt u op de onderstaande knop en zet u uw eerste stappen richting uw nieuwe taalleerreis. Of klik hier om contact op te nemen met een Berlitz-vertegenwoordiger en hij zal graag al uw vragen beantwoorden.

BOEK VANDAAG NOG EEN GLOBAL CITIZEN TAALPROGRAMMA!
 • 3 internationale talen

 • Intensief programma van 30 weken
 • 15 x 45 minuten les per week (5 per taal)
 • 10 x 45-minuten Berlitz Online Live Seminars
 • Gegarandeerd kleine klassen
 • Onbeperkte toegang tot Cultural Navigator
 • Flexibele betalingen & kinderbijslag toegestaan
 • Alle materialen en registratie inbegrepen

 

PRICE €6.650,- (+1.395,50 VAT @21%)

Flexibele betalingsmogelijkheden op aanvraag mogelijk.

KLIK OM ONLINE TE BOEKEN ›

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School