Groep Class (4-9 deelnemers)

Optimaliseer uw vertrouwen om te spreken

De Berlitz Class groepen bieden u een comfortabele groep setting waar je ondergedompeld wordt in de nieuwe taal, leert om  intuïtief te spreken, door middel van gesprekken. Lessen zullen plaatsvinden in een van onze taal centra op regelmatige en vaste tijden. Uw collega-deelnemers zijn op een vergelijkbaar niveau van de nieuwe taal wat u zal helpen om gemotiveerd te blijven, elkaar te helpen, ondersteunen en elkaar te stimuleren met het leerproces. In een mum van tijd zult u kunnen spreken met meer vertrouwen, zowel tijdens uw lessen als in uw dagelijkse leven.

1x week van 18.45 tot 21.00 uur
10-weekse cursus
Alle niveaus
Engels-Frans-Nederlands

Informatie + Inschrijving
Voordelen van onze groepslessen
  • Kleine groepen tot een maximum van 9 deelnemers op hetzelfde niveau
  • Effectieve manier van leren door middel van de Berlitz Methode
  • Gekwalificeerde native sprekende docenten voor constante support
  • Leermaterialen aangepast naar uw doelen en interesses

Continue support van uw Berlitz docent

Elke Berlitz docent kijkt welke cursus het meest geschikt is voor de groep en ondersteunt het leerproces door u mee te nemen naar een ander level van taalcursussen dan u gewend bent. Door onderwerpen te kiezen waarin u geïnteresseerd bent, zult u gemotiveerd blijven en de taal makkelijker opnemen. Ook zult u het beter kunnen begrijpen en iets van de cultuur meekrijgen. Dankzij de voortdurende feedback van uw docent en de steun van de gehele Berlitz personeel zult u uw gewenste taaldoelen snel en efficiënt bereiken.

Als u een nieuwe taal wilt leren in een hele kleine groep kunt u misschien nadenken over onze Groepscursussen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Berlitz school voor meer informatie over beschikbare talen en reserveringsmogelijkheden.