Groepscursussen

Peer-to-peer taaltraining

Als je groepsles leuk vindt en je snel en doelbewust een nieuwe taal wilt leren, is dit precies de juiste optie voor jou. In deze lessen geniet je zowel van de motivatie van andere deelnemers als van gereduceerde prijzen. Berlitz Groepslessen garandeert je snelle en voortdurende leervoortgang.

Groep Club (1-3 deelnemers)

De kleine groepscursussen zijn een combinatie van privé- en groepsles waar je meer persoonlijke aandacht van de trainer krijgt dan in grotere groepen, tegen een schappelijke prijs.

Groep Class (4-9 deelnemers)

De Berlitz groepslessen bieden je een comfortabel groepskader waar je wordt ondergedompeld in de nieuwe doeltaal middels conversatie.

Een taalcursus ontworpen rondom jou

De trainers van Berlitz selecteren cursusmaterialen gebaseerd op jouw vastgestelde doelen die aan het begin van de cursus worden gedefinieerd. Dit zorgt ervoor dat je leert spreken in een setting die jouw alledaagse ervaringen weerspiegelt. De hoeksteen van deze methode, is jou het vertrouwen te geven dat je nodig hebt om een nieuwe taal buiten de lessen te spreken. Je cursusplan is flexibel en past zich aan naar jou, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw taallessen bij te wonen op het moment dat je beschikbaar bent. Ongeacht het vaardigheidsniveau dat je aan het begin van de cursus hebt, merk je al binnen een paar weken onmiddellijke verbetering.

De Berlitz oplossingen voor face-to-face-onderwijs helpen je snel vertrouwen te winnen in het kunnen communiceren een nieuwe taal. Neem contact op met je lokale berlitz centrum voor meer informatie en boek vandaag nog één van onze cursussen.


Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School