TAALAVONDGROEPEN

Berlitz Luik, Gent en Antwerpen en Waterloo

De Berlitz groepslessen bieden u een comfortabele groep setting waar je ondergedompeld wordt in de nieuwe taal, leert om  intuïtief te spreken, door middel van gesprekken. Lessen zullen plaatsvinden in een van onze taal centra op regelmatige en vaste tijden. Uw collega-deelnemers zijn op een vergelijkbaar niveau van de nieuwe taal wat u zal helpen om gemotiveerd te blijven, elkaar te helpen, ondersteunen en elkaar te stimuleren met het leerproces. In een mum van tijd zult u kunnen spreken met meer vertrouwen, zowel tijdens uw lessen als in uw dagelijkse leven.

Jouw groepscursus in een notendop:
  • Beschikbare talen: Nederlands, Frans, Engels
  • Eén avond per week, van 18.45 tot 21.00 uur
  • 4 tot 9 deelnemers
  • Al onze docenten zijn moedertaalsprekers
  • Pedagogisch materiaal inbegrepen
  • Betaling moet zijn voldaan voordat de lessen beginnen
  • Prijs per sessie van 10 weken: € 399,30 btw incl.

Frans, Engels of Nederlands
Groep niveau A-B2: 10 weken
Prijs: € 399,30 (incl. btw)

Boek hier uw cursus!

Continue support van uw Berlitz docent

Elke Berlitz docent kijkt welke cursus het meest geschikt is voor de groep en ondersteunt het leerproces door u mee te nemen naar een ander level van taalcursussen dan u gewend bent. Door onderwerpen te kiezen waarin u geïnteresseerd bent, zult u gemotiveerd blijven en de taal makkelijker opnemen. Ook zult u het beter kunnen begrijpen en iets van de cultuur meekrijgen. Dankzij de voortdurende feedback van uw docent en de steun van de gehele Berlitz personeel zult u uw gewenste taaldoelen snel en efficiënt bereiken.

Als u een nieuwe taal wilt leren in een hele kleine groep kunt u misschien nadenken over onze Groepscursussen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Berlitz school voor meer informatie over beschikbare talen en reserveringsmogelijkheden.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School