• Sprint Intensive Course

INTENSIEVE SPRINT TAALCURSUS

Neem een voorsprong met de Berlitz-taalopleiding van een week

Wil u graag snel een nieuwe taal leren, heeft u een beetje tijd en veel motivatie? Dan is een Berlitz-Sprintcursus écht iets voor u.

Met die voltijdse een-op-eenlessen bouwt u een stevige taalvoorsprong op! U krijgt vijf dagen les, van 09.00 tot 16.30 u. Doordat het programma zo intensief is, zal u de vooruitgang en de ontwikkeling van uw taalvaardigheden snel merken. Veel zakelijke klanten kiezen voor deze opleiding, bij bedrijfsbehoeften of wanneer ze naar een ander land verhuizen.

Sprint Intensive Course Lunch
De voordelen van de Berlitz-Sprintcursus:
  • Een snelle vooruitgang dankzij de intensieve taalcursussen.
  • Flexibele planning: de 45 lessen nemen in totaal 5 volle dagen in (met lunchpauzes!) en worden op basis van uw beschikbaarheid ingepland.
  • Meer dan 60% van de tijd spreekt u actief de nieuwe taal.
  • De lessen worden op maat gemaakt om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen.
  • Vanaf de eerste les denkt en spreekt u zo vaak mogelijk in de nieuwe taal.

Doelgericht, op jouw persoonlijke en professionele behoeften

Berlitz trainers selecteren cursusmaterialen gebaseerd op jouw leerdoelen die voorafgaand aan de cursus worden vastgesteld. Zo ben je ervan verzekerd dat je de taal leert spreken in een omgeving die jouw wereld en belevenissen weergeeft. De hoeksteen van de Berlitz Methode® is je het vertrouwen te geven om de nieuwe taal ook buiten de lessen te spreken.

De Sprint taalopleiding biedt u maximale effectiviteit. NEEM CONTACT OP MET EEN VAN ONZE CONSULTANTS voor meer informatie over de perfecte oplossing voor uw medewerkers.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School