Taalkampen

Hoe leren verandert in avontuur...

Tijdens onze taalkampen wordt de vakantie een echt evenement. De recreatieve activiteiten zijn zodanig gevarieerd dat er vast en zeker iets bij is voor iedereen - kind of tiener. En wat nog beter is: met ons concept van leren aan de hand van mondelinge expressie, kunnen de deelnemers hun taal ook snel leren, zonder stress en als een secundaire activiteit. Omdat het leren aan de hand van mondelinge expressie betekent dat de nieuwe taal wordt geïntegreerd in het dagelijks leven op kamp, op een perfect natuurlijke manier. Onze leerkrachten moedigen de kinderen en tieners, aan om de taal actief te gebruiken en om hun bestaande taalkennis uit te breiden.

 

Camps Belgium

Taalkampen

U wilt dat de vakantie zowel boeiend als nuttig is?  Deze twee opties zijn mogelijk met de Berlitz Kids and Teens-taalkampen. Onze kampen combineren actieve taallessen met recreatieve leuke activiteiten. Op deze manier kunnen de deelnemers snel en doelgericht een taal leren terwijl ze zich enorm amuseren.

Camps Luxemburg

Taalkampen

Voetbal, golf, paardrijden, miniquad, avonturen, muziek, ... Tijdens onze taalkampen wordt de vakantie een echt evenement. De recreatieve activiteiten zijn zodanig gevarieerd dat er vast en zeker iets bij is voor iedereen - kind of tiener. 

Boeiende en motiverende lessen

De taallessen die tijdens de taalkampen gegeven worden lijken in niets op lessen op school. Op school leren de kinderen zoveel mogelijk nieuwe stof onder de vorm van woordenschat en grammatica, terwijl in de kampen de nadruk wordt gelegd op de actieve orale expressie. Interviews, rollenspelen en taalspelletjes zijn levendige pedagogische elementen en zijn ook heel erg leuk. De kinderen en tieners verwerven al snel het nodige zelfvertrouwen om vrij te praten en leren een correct taalgebruik aan op intuïtieve wijze. We vertellen er ook bij dat iedereen deze opleiding kan volgen, ongeacht het taalvaardigheidsniveau. De taalniveaus worden ter plaatse bepaald, aan het begin van het kamp. De deelnemers worden vervolgens verdeeld in leergroepen van 12 jongeren, in functie van hun taalniveau.

Wij geven u graag advies of verstrekken graag meer informatie, geheel vrijblijvend. Contacteer Berlitz hier voor meer informatie.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School