Kids & Teens Cursussen thuis

Berlitz Kids past zich aan aan de behoefte en wensen van kinderen

Onze trainers vinden het geen probleem om bij u thuis te komen zodat uw kind de taal kan leren in een vertouwde omgeving. Wij bieden lessen aan op aangepaste tijden zodat de ouders door kunnen werken terwijl de kinderen de nieuwe taal leren.


De taal leren in een leuke,bekende en vertouwde omgeving
Geef uw kinderen het voorrecht om een hele nieuwe wereld te ervaren door een nieuwe taal te leren bij Berlitz. Uw kind zal 1 keer per week een nieuwe taal leren, na school in kleine groepen tot maximaal 6 kinderen of met een prive docent(e).

Of u nu de horizon van uw kind wil verbreden of hun culturele banden wilt verdiepen, Berlitz kan helpen om deze deuren te openen voor uw kinderen. Geef uw kind de kans om te groeien door taallessen te volgen bij Berlitz.

Berlitz Kids & Tieners programma's thuis
  • Een nieuwe taal leren gebaseerd op de Berlitz methode
  • Leeftijd geschikte materialen
  • Speciaal opgeleide native-sprekende instructeurs
  • Leren op eigen tempo
  • Aanbod van Privé programma’s

Op maat gemaakte lessen voor uw kind

Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen om een nieuwe taal te leren! De Berlitz Kids programma’s zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar voorzien van levendige interactief taalonderwijs in kleine groepen met 4-6 kinderen. Berlitz Kids Groepsprogramma's zijn een ideale manier om uw kind kennismaken te laten maken met een nieuwe taal terwijl ze ook hun sociale vaardigheden verbeteren.

Berlitz Kids Studiebegeleiding bouwt echte taalvaardigheid op voor studenten in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Onze programma's zijn ontworpen om zich te concentreren op de individuele behoeften en de persoonlijke doelen van elk kind, en onze gemoedelijke benadering bouwt kritische luister- en spreekvaardigheid op. de Berlitz Methode® laat uw kind volledig kennis maken met de doeltaal wat snelle en langdurige resultaten zal garanderen ongeacht het niveau van bekwaamheid vanaf de start van de cursus.

Biedt uw kinderen deze mogelijkheid en neem contact op met uw dichtstbijzijnde Berlitz school voor meer informatie.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School