Leiderschap en strategie seminars

Onze productportfolio

Tegenwoordig is enkel het verwerven van taalkennis in een bedrijfsomgeving niet meer voldoende. Wij bieden een set aan ontwikkelingsoplossingen waarmee managers een reeks aan vaardigheden geboden wordt die zij nodig hebben om op globaal niveau succesvol te kunnen zijn. Leiderschap en strategie seminarsDe essentie van management competentie - aangeboden in een compact pakket.

Becoming a successful leader

Deelnemers leren in het seminar hoe zij hun individuele leiderschapsstijl verder kunnen ontwikkelen en zichzelf en hun medewerkers kunnen motiveren.

Influencing without Authority 1 + 2

Deelnemers van dit seminar leren technieken om snel een goede relatie met hun werknemers op te bouwen zonder hun autoriteit expliciet te moeten uitoefenen.

Building, developing and managing teams

Dit seminar biedt waardevolle kennis over het leiden van groepen zodat de team prestatie het potentieel van het individuele teamlid kan overtreffen.

Working in virtual teams

Virtuele teams vervangen in toenemende mate het directe contact op de werkvloer. De deelnemers ontwikkelen een leidraad voor virtuele en interculturele communicatie.

Change Management

Dit seminar houdt zich bezig met het geven van verantwoording aan teams en het laten zien hoe werknemers als individu kunnen groeien door een veranderproces.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School