SPREEK NEDERLANDS MET VOLLE VERTROUWEN

Privé Taalcursussen Nederlands

De face-to-face individuele cursussen combineren alle voordelen van de beproefde Berlitz Methode® met die van een privédocent. De lessen worden gegeven in de doeltaal. Onze taaltrainers weten hoe zij uw onzekerheden kunnen wegnemen, zodat u durft te spreken; minstens 50% van de tijd. U heeft volledige vrijheid in de keuze voor de leslocatie en cursusduur. Dankzij de persoonlijke aandacht van uw taaltrainer, zal uw motivatie hoog blijven wat weer helpt om snel uw persoonlijke leerdoelen te behalen.

Flexibele startdata
20 lessen in 5 dagen
Prijs: €1035,20 (excl. btw)

Boek uw cursus hier!

Flexibele startdata
40 lessen in 5 dagen
Prijs: €2160 (excl. btw)

Boek uw cursus hier!

Flexibele startdata
60 lessen in 5 dagen
Incl. lunch in een restaurant
Prijs: €2825 (excl. btw)

Boek uw cursus hier!

Een programma samengesteld op basis van uw doelstellingen

Berlitz taaltrainers selecteren cursusmateriaal gebaseerd op uw leerdoelen, die voorafgaand aan de cursus worden vastgesteld. Zo bent u ervan verzekerd dat u de taal leert spreken in een omgeving die uw wereld en belevenissen weergeeft. Het lesrooster is flexibel en past zich aan aan uw beschikbaarheden. Ongeacht uw startniveau, zult u na een paar weken al verbetering ervaren.

Onze face-to-face lessen helpen u om snel vertrouwen te krijgen in een nieuw te leren taal. Neem contact op met uw plaatselijke Berlitz centrum voor meer informatie.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School