ONLINEcursussen

Live onlinecursussen met docentbegeleiding

Zoek je een trainingsconcept dat helemaal op maat van jouw behoeftes is gemaakt? eBerlitz maakt dit mogelijk, zonder dat je daarvoor je kantoor, hotel of huis moet verlaten.

Berlitz Virtual Classroom

Kies voor privéonderwijs op maat met de Berlitz Virtual Classroom om jouw doeltaal live via het internet, en onder begeleiding van een taaldocent, te leren.

Telefoonlessen

Onze telefooncursussen bieden je de mogelijkheid om lessen te krijgen van een privétrainer ongeacht waar ter wereld je je bevindt.

E-Learning

Berlitz biedt effectief taalonderwijs via ons prijswinnende onlineplatform – CyberTeachers.

Blended Learning

Dit unieke trainingsconcept combineert het gemak van onze individuele telefooncursussen met onlineonderwijs, voor nog betere resultaten.

Een taalcursus ontworpen rondom jou

De trainers van Berlitz selecteren cursusmaterialen gebaseerd op jouw vastgestelde doelen die aan het begin van de cursus worden gedefinieerd. Dit zorgt ervoor dat je leert spreken in een setting die jouw alledaagse ervaringen weerspiegelt. De hoeksteen van deze methode, is jou het vertrouwen te geven dat je nodig hebt om een nieuwe taal buiten de lessen te spreken. Je cursusplan is flexibel en past zich aan naar jou, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw taallessen bij te wonen op het moment dat je beschikbaar bent. Ongeacht het vaardigheidsniveau dat je aan het begin van de cursus hebt, merk je al binnen een paar weken onmiddellijke verbetering.

De Berlitz oplossingen voor face-to-face-onderwijs helpen je snel vertrouwen te winnen in het kunnen communiceren een nieuwe taal. Neem contact op met je lokale berlitz centrum voor meer informatie en boek vandaag nog één van onze cursussen.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School