Semiprivé (1-3 deelnemers)

Kleine groepen voor maximale prestaties

De Semi-privélessen zijn een mix van privé- en groepslessen waar u meer persoonlijke aandacht krijgt van de trainer dan in een grote groep tegen een schappelijke prijs. Door deel te nemen aan deze cursus in groepen van 1-3 deelnemers geeft het u de mogelijkheid om nieuwe woorden en grammatica door middel van spraak te oefenen maar ook de cultuur te leren begrijpen. Het meeste van de lestijd zult u gesprekken houden waarvan de trainer u garandeert dat de cursus wordt aangepast naar uw persoonlijke behoefte en die van de groep.

Voordelen van onze Semi-Privélessen
  • Kleine groepen van 1-3 deelnemers en persoonlijke aandacht van de trainers
  • Gebruik van de Berlitz Methode® om uw zelfvertrouwen te verhogen omtrent het spreken van de taal
  • Optimale en kostendekkende mix van privé- en groepslessen
  • Lesmateriaal is gericht op de doelen van de kleine groepen

Toegespitst op uw persoonlijke doelstellingen

Dankzij het speciaal geselecteerde lesmateriaal naar aanleiding van uw doelstellingen zult u zich de hele les bezig houden met onderwerpen die u interesseren, waardoor u continue blijft leren. Dit helpt om er het maximale uit te halen en uw woordenschat te verbeteren waardoor u dit meteen kunt toepassen in uw dagelijkse leven. Ook zult u hierdoor veel meer zelfvertrouwen opbouwen en sneller kunnen communiceren in de gewenste taal. Door de constante feedback van de trainers zult u snel resultaat zien in uw niveau en “vloeiendheid” van communiceren.

Als u een nieuwe taal wilt leren in een kleine groep overweeg dan onze Semi-privélessen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Berlitz school voor meer informatie over beschikbare talen en reserveringsmogelijkheden.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School