De stappen voor een succesvolle aanmelding

Kom meer te weten over de workflow door je aan te melden bij Berlitz

Op zoek gaan naar een nieuwe baan is een ingewikkeld proces en Berlitz respecteert daarom de tijd en moeite die je erin steekt om een positie te vinden die bij je past. Berlitz geeft daarom alle tijd aandacht aan elke aanmelding die binnen komt voor diegene die op zoek zijn naar een baan bij Berlitz. Als je eenmaal je aanmelding hebt verstuurd zullen er 3 verschillende interviews plaatsvinden; 1 over de telefoon en 2 persoonlijke interviews. Deze vinden plaats voordat je een contract kunt tekenen.

Een overzicht van de Berlitz wervingsselectie

Als je je eenmaal hebt aangemeld voor een van de posities die op onze website vermeld staan of als wij je aanmelding hebben ontvangen van jouw talencenter zal ons HR team jouw applicatie doornemen. Bij de aanmelding horen de volgende documenten bijgevoegd te worden: een CV en een motivatiebrief. Het is belangrijk voor ons om te weten waarom jij geïnteresseerd bent in Berlitz, waarom jij geschikt bent voor de positie en wat je van ons verwacht als werkgever.

Als je een match bent voor de desbetreffende vacature zul je uitgenodigd worden voor een telefonisch interview. Dit gesprek is een mogelijkheid voor beide partijen om elkaar beter te leren kennen. Je kunt deze mogelijkheid gebruiken om uit te leggen wat je gemotiveerd heeft om bij Berlitz te solliciteren, waarom je uitkijkt naar een nieuwe uitdaging, wat jouw sterkste kanten zijn en wat je misschien van ons verwacht. Ook is dit gesprek goed om te bespreken wanneer je eventueel zou kunnen beginnen, salaris en alle andere vragen die van toepassing zijn.

Ben jij ervan overtuigd dat je een goede match bent en zijn wij dat ook? Dan kijken we er erg naar uit om je persoonlijk te ontmoeten bij Berlitz. Het interview zal gehouden worden bij het desbetreffende kantoor. Nu kun je ook meteen je nieuwe baas ontmoeten. Het doel van deze meeting is om voor beide partijen een persoonlijke impressie te krijgen en om er zeker van te zijn dat beide partijen realistische verwachtingen hebben van elkaar. We vragen je dan ook om alle vragen te stellen die je hebt. Na de meeting is het tijd om te kiezen, voor jou en voor ons!

Heb je vragen of ben je klaar om te solliciteren? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde school voor meer informatie

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School