TAALOPLEIDINGEN IN BRUSSEL

Leer Frans, Nederlands of Engels

Met de groepslessen van Berlitz kan u zich in groep volledig onderdompelen in een doeltaal en leert u gevoelsmatig, door veel praktijkoefeningen, de nieuwe taal te spreken Lessen worden georganiseerd in ons talencentrum in Brussel, op regelmatige en vastgestelde tijden. Alle deelnemers hebben een zelfde vaardigheidsniveau wat de motivatie en gedrevenheid tijdens het gezamenlijke leerproces stimuleert.  In een mum van tijd leert u met vertrouwen de nieuwe taal te spreken, zowel tijdens de lessen als in het dagelijkse leven.

Start data: 2, 9, 16, 23, 30 juli
1 week - maandag tot vrijdag
Van 08:15 tot 09:45
Totale prijs: € 255 (Excl. BTW)

Info + Inschrijven

Start data: 2, 16 juli
2 weeken - maandag tot vrijdag
Van 08:15 tot 09:45
Totale prijs: € 390 (Excl. BTW)

Info + Inschrijven

Start data: 2, 16 juli
2 weeken - maandag tot vrijdag
Van 14:15 tot 15:30
Totale prijs: € 390 (Excl. BTW)

Info + Inschrijven
Voordelen van onze groepslessen in Brussel
  • Kleine groepen deelnemers met een gelijkaardig vaardigheidsniveau
  • Doeltreffende leermethodes voor elk vaardigheidsniveau met behulp van de Berlitz Methode
  • Gekwalificeerde native speaker trainers
  • Lesmateriaal aangepast aan uw doelen en interesses

Steeds met de nodige ondersteuning van de Berlitz trainer

Elke Berlitz trainer bepaalt voor elke groep wat de meest geschikte inhoud van de cursus is. Hij bevordert het leerproces door de cursus iets ruimer in te vullen dan enkel het aanleren van een taal. We kiezen voor onderwerpen die u interesseren waardoor u gemotiveerd blijft en u de taal makkelijk eigen zal maken. Het geeft u ook de kans om verschillende culturen te leren kennen  Mede dankzij de feedback van uw trainer en de ondersteuning van het hele Berlitz team zal u makkelijk en snel het beoogde resultaat behalen.

Wil u graag een nieuwe taal leren in een zeer kleine groep, overweeg dan onze Semi-Privé taalopleiding. Contacteer een Berlitz center in uw buurt voor meer info aangaande inschrijvingen en beschikbare talen