Uw Berlitz Center in Antwerpen

Het Antwerpse Talencentrum bevindt zich op de Leien en is gemakkelijk bereikbaar. Alle belangrijke autosnelwegen (A12, E19, E17, de Antwerpse ring, de Kennedy-tunnel en de Noorderlaan) bevinden zich op een steenworp afstand.

Het historische centrum, dat u bereikt via exclusieve winkelstraten, bevindt zich op loopafstand (10 minuten). Ook het stadspark is vlakbij. De taalcursussen worden gegeven in rustige en aangename klaslokalen met air-conditioning. Gratis wifi connectie.

Het talencentrum is Qfor gecertificeerd.

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Antwerpen om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepscursussen

De Berlitz Groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Lees meer ›
Privécursussen

De Individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Lees meer ›
Personeelcursussen

De Berlitz bedrijfslessen zijn ontworpen om de zakelijke communicatie vaardigheden van uw medewerkers te vergroten

Lees meer ›

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School