Uw Berlitz Center in Brussel

De "Berlitz Concept School" combineert technologie met leercomfort om het u nog gemakkelijker te maken een nieuwe taal te verwerven.

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en is zeer centraal gelegen! Bovenal is ze voorzien van alle moderne comfort en meest recente leertechnologie.

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Brussel om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepscursussen

De Berlitz Groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Lees meer ›
Privécursussen

De Individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Lees meer ›
Personeelcursussen

De Berlitz bedrijfslessen zijn ontworpen om de zakelijke communicatie vaardigheden van uw medewerkers te vergroten.

Lees meer ›