Uw Berlitz Center in Gent

Het Berlitz Talencentrum van Gent ligt aan de kleine ring rond Gent. We bevinden ons in het Lieven Bauwensgebouw op de tweede verdieping. De ruime en moderne  klaslokalen met WI-FI connectie bieden een aangename studie-omgeving.

Er is voldoende parkeerruimte in de buurt van de school. Onze school is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het historische centrum van de stad Gent ligt op 5 minuten met de auto of tram.

Het talencentrum is Qfor gecertifieerd.

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Gent om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepscursussen

De Berlitz Groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Find out more ›
Privécursussen

De Individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeu

Find out more ›
Bedrijfscursussen

De Berlitz bedrijfslessen zijn ontworpen om de zakelijke communicatie vaardigheden van uw medewerkers te vergroten.

Find out more ›

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School