Welkom in ons Berlitz Service Center in Leuven

Behalve onze klassen die  in de Berlitz centra van België gegeven zijn, bieden wij ook lessen in ons satelliet centrum in Leuven.

We beschikken over lokalen in de Officenter te Leuven, een business centrum die in Grauwmeer gevestigd is.

Grauwmeer is een halfronde straat, rondom een industrie/research park en dicht van de afritten.

De lessen zullen in moderne, comfortabel en uitgerust klassen gevolgd worden.

 

Dankzij onze unieke en beproefde methode, gekoppeld met onze eersteklas team, heeft Berlitz geleerd miljoenen mensen ter wereld een nieuwe taal snel en effectief te spreken.

Bent u een bedrijf, een privé persoon of wilt u uw kind een nieuwe taal te leren, ongeacht uw doelstelling, zullen wij een opmaat oplossing vinden.

  • We bieden lessen van morgen tot avond, in ons satelliet centrum of bij uw bedrijf.
  • We bieden taalrijke oplossingen : privé lessen, groepslessen, virtuele lessen of interculturele , onder andere…
  • Onze docenten,  zijn gekwalificeerde sprekers van eigen taal. Ze  zullen een erezaak maken om u uw doelstelling  helpen te bereiken.
  • Met Berlitz bent u zeker een kwaliteitsopleiding te volgen, met geavanceerd materiaal, aanpasbaar inhoud, constante aandacht en resultaten.

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Leuven om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepslessen

De Berlitz groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Leer meer ›
Privélessen

De individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Leer meer ›
Online lessen

Leer een nieuwe taal online live met een docent en/of zelfstudie.

Leer meer ›

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School