Uw Berlitz Center in Louvain La Neuve

De school is gevestigd in het centrum van Louvain La Neuve en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt hier het hele jaar door Berlitzprogramma's volgen.

Onze vestiging ligt vlak bij het centrum van Louvain La Neuve met alle historische bezienswaardigheden die de stad zo aantrekkelijk maken. U zult meteen begrijpen waar de reputatie van interessante en internationale stad vandaan komt. 

Het gloednieuwe Talencentrum is ruim, modern en gezellig, en is voorzien van alle faciliteiten die het tot een werkelijk internationaal centrum maken. Er is zelfs parkeergelegenheid

Het talencentrum is Qfor gecertifieerd.

louvain-la-neuve@berlitz.be

Tel: 010 235 438

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Louvain la Neuve om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepscursussen

De Berlitz groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Privécursussen

De individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Find out more ›
Bedrijfscursussen

De Berlitz bedrijfslessen zijn ontworpen om de zakelijke communicatie vaardigheden van uw medewerkers te vergroten.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School