Uw Berlitz Center in Luik

Het Berlitz Talencentrum is gevestigd in het historische en commerciële hart van Luik. Alle historische monumenten, winkelstraten en parkings bevinden zich op loopafstand.

De taalcursussen worden gegeven in 16 ruime en comfortabele klaslokalen met gratis WI-FI connectie. Het Talencentrum is voorzien van een modern taallaboratorium en verschillende koffieruimtes.

Berlitz talencentrum is Qfor gecertifieerd.

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Luik om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepscursussen

De Berlitz Groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Find out more ›
Privécursussen

De individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Find out more ›
Bedrijfscursussen

De Berlitz bedrijfslessen zijn ontworpen om de zakelijke communicatie vaardigheden van uw medewerkers te vergroten.

Find out more ›

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School