Welkom in ons Berlitz centrum te Tournai

Gevestigd in de business center Excellence, in Orcq, Berlitz Tournai biedt u face-to-face privé of semi-privé (1-3 personen- lessen).

Onze docenten zijn met de Berlitz methode getreind.  Dit betekend dat u de doeltaal onmiddellijk zal praktiseren hoewel u een beginner bent.

Op dit manier kunt u verbeteren en leren volgens uw behoeften.

In ons centrum vindt u onze klassieke programma’s : Total immersion, intensieve “sprint” training”, privé lessen, cursussen voor kinderen, interculturele training, onder andere.

 

Tournai is een aangename culturele stad omringd door competitieve bedrijven. Berlitz zal Tournai meertalig maken.

Aarzel niet met ons contact te nemen : 04 223 66 24 of 0475 325 400

Email : yves.marchant@berlitz.be

Berlitz à Tournai : Spring Box chaussée de Lille 479 7501 Orcq

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Turnai om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepslessen

De Berlitz groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Leer meer ›
Privélessen

De individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Leer meer ›
Online lessen

Leer een nieuwe taal online live met een docent en/of zelfstudie.

Leer meer ›

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School