Telefonische Lessen

Een makkelijke manier om een nieuwe taal te leren

Onze telefonische cursus geeft u de mogelijkheid om over de hele wereld lessen te volgen met een prive trainer. Het enige wat u hoeft te doen is de lessen te reserveren, ons te informeren over uw locatie en de telefoon kunnen opnemen, wat een uitermate goede uitkomst biedt voor mensen met een druk schema. Dit maakt deze variant heel flexible. Online kunt u uw lessen reserveren of annuleren wanneer het u uitkomt. Samen met uw native Berlitz trainer zult u werken om uw doelen te behalen en geeft het u de garantie dat u snel resultaat zult zien.

Voordelen van onze telefoon cursussen:
  • Eenvoudig inplannen en annuleren van uw lessen via het online platform
  • Een team van 650 gekwalificeerde native sprekende trainers
  • Cursussen zijn 24/7 beschikbaar overal ter wereld
  • De mogelijkheid om met uw persoonlijke materialen input te werken tijdens de lessen

Een flexibele cursus volledig aangepast aan uw wensen

Berlitz ontwikkelt het cursus material afhankelijk van uw persoonlijke en professionele wensen, waarbij ze onderwerpen gebruiken wat van u van toepassing is in uw dagelijkse leven. Elke les zal de trainer u meenemen in de nieuwe taal om u nog meer zelfvertrouwen te geven om te spreken in het openbaar. Het voornaamste doel van de telefoonlessen is om u gemotiveerd te blijven houden door de persoonlijke aandacht van de trainer, het specifieke materiaal wat voor u geselecteerd is en het gebruiksgemak. Deze methode verzekert snelle resultaten ongeacht uw level.

 

Beschikbaar in 6 talen:

English Engels  German Duits   Spanish Spaans   French Frans   Italian Italiaans   /res/berlitz-be/Netherlands.png Nederlands

De telefoonleesen geeft u de volledige flexibiliteit van tijd, plaats en de inhoud van de lessen. U leert op uw eigen tempo en wordt gemotiveerd door de snelle progressie van het leren van een nieuwe taal. Neem contact op met een van onze consultants om meer informatie te krijgen over deze lessen.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School