TOTAL IMMERSION®

De meest intensieve en efficiënte training oplossing

Een van de meest efficiënte manieren om een taal te leren en een nieuwe markt te begrijpen is om er in onder gedompeld te worden. De Berlitz Total Immersion®cursus is een excellente keuze voor bedrijven waarin de werknemers hun spreekvaardigheid in een andere taal snel en langdurig moeten verbeteren. De cursus omvat 12 x 45 minuten lessen per dag, resulterend in een totaal van 60 lessen per week. Deze compactheid aan lessen garandeert dat studenten binnen een recordtijd de doeltaal zullen beheersen.

Voordelen van onze Total Immersion®cursus:
  • Individuele taal en interculturele cursus gefocust op professionele doelen   
  • Intensive en efficiënte studie voor alle niveaus met behulp van de Berlitz Method®
  • Op maat gemaakte cursussen voor de doeleinden van uw bedrijf en het job profiel van uw werknemer  
  • Leren buiten het klaslokaal om de taal in sociale situaties te oefenen (business lunches)

Aangepaste en gerichte studie

Berlitz biedt de best mogelijke ondersteuning zodat uw werknemers hun doelen snel kunnen bereiken. U kunt ervoor kiezen om een docent naar uw bedrijf of uw werknemer naar een Berlitz center te laten komen. Studenten brengen ten minste 50% van de tijd door met het spreken van de nieuwe taal wat een snelle verbetering van hun spreekvaardigheden garandeert. De inhoud is aangepast aan de behoeftes van uw bedrijf. Berlitz gebruikt een uitgebreid assortiment aan content en kan tijdens de cursus teruggrijpen op bedrijfsspecifiek vocabulaire, artikelen en materialen. De taal die uw werknemers leren is direct toepasbaar op hun professionele werkgebied waardoor u veel herhaling krijgt.

Communicatie is in iedere branche een essentiële vaardigheid en Berlitz werkt met u samen om uw werknemers de taal en culturele vaardigheden mee te geven die de doeleinden van uw bedrijf bevorderen. Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over de Total Immersion®cursus en andere opties voor intensieve cursussen.

Hotline

Bel ons op:

0800 900 93

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 uur

Berlitz School